Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Autor/Dată Subiect
CIOBANU CORINA 04.10.2010 19:28:28 MOTTO: "BUCURIA VINE DIN LUCRURILE MARUNTE"
Corina Ciobanu
prof.Scoala cu cls. I-VIII
"Vladimir Streinu"-Teiu-Ag.
e-mail: cory.prof@yahoo.com

Sindicatele

Eu am niste mari dileme in ceea ce priveste sindicatele: vi se pare ca apara intr-adevar interesele angajatilor sau doar pe cele proprii?

Mihai Magda 05.10.2010 18:39:55

RE:Sindicatele

 Deocamdata, din pacate, nu mai pot apara pe nimeni! Sunt in contratimp. Pusculita, chiar daca a fost plina ca sa se ingrase doar unii, acum e goala-goluta!

Maruc Andrei 05.11.2010 20:31:20

RE:Sindicatele

 la noi sindicatele s-au transformat in niste "asociatii de terti" care papa banii oamenilor ce muncesc! poate sunt unii lideri sindicali care vor sa serveasca interesele oamenilor, insa pana la urma banul conteaza ceva mai mult, nu-i asa? 

Vamos Georgeta 20.12.2010 22:18:55

RE:Sindicatele

pe mine m-a reprezentat in instanta intr-un conflict de munca. mai exact, angajatorul nu vroia sa-mi plateasca ultimul salar si nici sa-mi dea inapoi cartea de munca. am castigat cu ajutorul sindicatului. ei s-au ocupat de acte...de tot. eu nici nu am trecut pe la tribunal. ideea e alta....sunt oameni si ei si depinde peste cine dai.

Cuta Nicolae 21.12.2010 16:17:30  Nicu 

RE:Sindicatele

 Asa este, nu putem generaliza. Si pe mine m-au contactat liderii unor sindicate care doresc sa ii ajut (conduc un centru de resurse pentru organizatiile nonprofit) sa faca proiecte prin care sa isi recalifice membrii ce urmeaza sa fie disponibilizati pentru a-si putea gasi mai usor de lucru dupa aceea.

Popescu Petru 13.06.2011 15:53:28

RE:Sindicatele

 Josnice sindicate avem.