Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: Intrebare

Autor/Dată Subiect
Gheorghescu - Statie Ileana 05.03.2010 10:39:44

Intrebare

Imi poate spune cineva cum pot edita continutul paginilor comunitatii pe care o reprezint? Am primit un ghid care contine un fel de "Manual de administrare a continutului portalului eComunitate.ro", insa pagine care mi se deschide mie nu seamana cu cea din manualul amintit. Daca am fost informati si cu alta ocazie asupra modalitatii de administrare a portalului, din pacate nu imi mai amintesc, de aceea va rog sa ma indrumati.
Merci.

Popescu Diana 08.03.2010 10:31:33

RE:Intrebare

Pentru a actualiza cotinutul in portalul eComunitate.ro este necesar sa aveti un cont de tip Administrator local pentru una din comunitatile EBC.

Navigând la pagina comunităţii dvs, daca sunteti autentificat cu un utilizator de tip Administrator local veti observa  în dreapta sus opţiunile pentru editarea paginii (editeaza aceasta pagina, adauga pagina etc).

Gheorghescu - Statie Ileana 12.03.2010 13:16:22

Intrebare

Si cum imi pot face un astfel de cont?

Popescu Diana 16.03.2010 09:43:12

RE:Intrebare

Fiecare comunitate din cadrul portalului are un cont de Administrator local. Daca dvs sunteti administratorul local pentru comunitatea dvs. va rog sa solicitati username si parola inregistrand un tichet la aplicatia http://91.199.104.69:8090.

Gheorghescu - Statie Ileana 16.03.2010 16:12:24

merci

O.K. Multumesc mult.

Iancu Teodora 22.01.2011 08:24:56

RE:Intrebare

 Si ce pagina ati actualizat?

Popescu Petru 13.06.2011 15:07:25

RE:Intrebare

 As vrea sa fac parte din acest program .Ce trebuie sa fac?

Iancu Teodora 13.06.2011 17:52:00

RE:Intrebare

 Ce ar trebuii sa facem.Asteptam raspuns de la oamenii in domeniu.Dupa cum vedeti ne intereseaza si inca foarte mult. Multumesc

Deacu Alexandrina 17.01.2012 22:12:35

RE:Intrebare

 Buna seara,
Daca tot se discuta pe aici, as dori si eu sa aflu o informatie. Am cont de tip administrator local, si vreau sa adaug proiectele derulate in scoala la sectiunea educatie. Optiunile de editare apar pana la momentul in care aleg scoala..imi da voie sa editez informatiile despre scoala, dar aceste optiuni nu mai apar atunci cand vreau sa editez proiectele scolii, competie, scoala in imagini. Mentionez ca cei de la helpdesk nu au bunavointa de a raspunde la e-mailuri de aceea am incercat sa scriu si aici. Va multumesc!

niculae ioana 01.02.2012 15:25:28 Gurbănești-Călărași

RE:Intrebare

Buna ziua.Am cont de administrator local  si v-as ruga daca stie cineva cum sterg o pagina.Cineva care a lucrat  inaintea mea la adaugare pagina si-a scris numele ,era la inceput si nu stia cum se procedeaza.Aceea persoana nu avea de ce sa-si treaca la adaugare pagina numele.Stie cineva cum sa procedez?