Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: Nunta

Autor/Dată Subiect
Crihana Ioana 03.08.2009 07:10:30

Nunta

Nunta reprezinta, si astazi, alaturi de moarte si botez, un eveniment extrem de important din viata romanului. Stiti obiceiuri de nunta pe cale de disparitie, atunci impartasiti-le si celorlalti!

Nastase Ion 03.08.2009 13:28:46

RE:Nunta

Nunta este un obicei frumos, dar costa. Apropo de afaceri: cei care au restaurante castiga nemaipomenit de pe urma nuntilor. Este asa o criza de localuri incat programarile trebuie facute in marile orase cu un an inainte.

Husi Dan 03.08.2009 13:48:36

RE:Nunta

Dar nunta la cort, ce are vere? Ar fi bine totusi sa nu amplasati cortul intr-o zona cu usi.

Boldeanu Georgiana 03.08.2009 14:11:21

RE:Nunta

Pai nu stiu daca acest cort se poate amplasa asa, chiar unde vrea fiecare. Nuntile intre blocuri au fost in sfarsit interzise, dar nici cortul nu stiu daca se poate pune oriunde.

Mihai Magda 03.08.2009 14:25:30

RE:Nunta

Nunta este un obicei bun, ramane intiparita in mintea tinerilor. Eu detest insa momentul darului care transforma nunta in afacere. S-a ajuns ca la o nunta sa dai 100-150 euro de persoana ceeace mi se pare mut. Cu banii acestia iti faci vacanta la bulgari.

Iancu Teodora 03.08.2009 14:42:18

RE:Nunta

Este pacat ca s-a ajuns sa nu mai ai bucurie cand mergi la nunta cand stii ca trebuie sa dai atatia bani. Mie mai mi-e frica si de toxinfectii alimentare de la mancarea de la nunta, pentru ca apar tot mai des stiri: nuntasii au fost internati, nuntasii au facut trichineloza etc.

Roman Nora 04.08.2009 10:14:50

RE:Nunta

Aveti o perspectiva negativa ceva de speriat! Ce daca facem putina trichineloza, ce daca ramanem saraci in urma unei nunti! bucuria ramane si este maaare! O porcarie nuntile astea, ar trebui reglementat numarul de nuntasi la miri, parintii si fratii lor si cateva rude apropiate.

Popescu Petru 04.08.2009 10:20:19

RE:Nunta

Nu vad care este problema. Oamenii pot si refuza sa mearga la nunta, nu pot fi obligati nicicum. Insa multora le place tare sa petreaca la nunta, sunt chiar bucurosi si mai au si buget special de nunti.

Timofte Maria 07.08.2009 07:46:49

RE:Nunta

Da, dar de noile obiceiuri si datini de nuntă la români ce ziceți? Pe mine mă scot din sărite claxoanele masinilor ce merg in coloană șerpuind pe toate benzile drumului, împodobite cu baloane, flori, pamglici, hârtie creponată, păpuși și claxonând, claxonând, CLAXONÂND.......De fapt claxoanele mă deranjează cel mai mult, imn rest pot să-și si picteze mașinile, nu-i treaba mea.

Marinescu Florea 07.08.2009 15:29:34

RE:Nunta

povestea cu claxonatul insistent, prelung se intampla si la inmormantari. de ce, idee n-am. da' mi se pare aproape horror.
cica "hodineasca-se in pace" - daca poate.

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >