Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: SPRIJIN PENTRU ANTREPRENORI

Autor/Dată Subiect
Cuta Nicolae 24.11.2011 10:52:34  Nicu 

SPRIJIN PENTRU ANTREPRENORI

SELECTIE ANTREPRENORI PENTRU UN PROGRAM DE BURSE DE STUDIU
Prima etapa va fi admiterea la cursul fara plata de competente antreprenoriale. Durata: 3 saptamani; 2-3 zile/saptamana - 32 ore. Cursurile incep la Craiova in luna ianuarie 2012 iar programul de desfasurare a cursurilor va fi stabilit impreuna cu grupa de cursanti. 
Cursantii trebuie sa fie angajati sau angajatori (inclusiv PFA/II) si sa doreasca sa initieze o (noua) afacere pe cont propriu; studii minime: gimnazial. 
Aprox. 40% dintre absolventii cursului vor putea beneficia ulterior (tot fara plata) de certificarea europeana a competentelor antreprenoriale (European Business Competence - ECB*L) si 20% dintre ei de suport si consiliere pentru realizarea unui plan de afacere si initierea unei afaceri proprii. 
Cursantii cu cele mai bune rezultate vor primi o bursa de studiu in vederea deschiderii afacerii proprii, care va putea acoperi, dupa caz, inclusiv cheltuielile aferente depunerii unei aplicatii de finantare in cadrul PNDR sau POS-CCE (avize, taxe, autorizatii, documentatii pentru certificat de urbanism/autorizatie de constructie etc., consultanta fiind asigura gratuit) si vor participa la o vizita de studiu in Germania unde vor avea posibilitatea sa vada "pe viu" afaceri de succes in domenii inovative (energii neconventionale, TIC, tehnologii inalte etc) 

Detalii si inscrieri la nicucuta@gmail.com