Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: Partener in Telecomunicatii

Autor/Dată Subiect
Craciun Gheorghe 22.03.2011 12:10:40 craciun

Partener in Telecomunicatii

Va contactez din partea  companiei de telefonie globala VOIP. Aceasta activeaza in : U.S.A., CANADA, AUSTRALIA, EUROPA si in curand ASIA. Oportunitatile pe care vi le oferim sunt: CLIENT, AGENT, PARTENER, FRANCIZOR. Abonatii  pot vorbi gratuit in retea pe tot GLOBUL. Nu sunt necesare cunostinte de TELEFONIE.
Acum, cand toata lumea incearca sa-si minimizeze cheltuielile privind comunicarea. Compania noastra vine in sprijinul nevoilor tale cu servicii de telefonie si video-telefonie la nivel international, bazate pe o tehnologie de ultima ora ce iti ofera posibilitatea de a vorbi gratuit cu toti prietenii tai - atat in tara cat si oriunde in lume!
Aceasta companie se adreseaza tuturor, dar se bazeaza in special pe etnicii si persoanele care locuiesc in alte tari, care au nevoie sa tina legatura cu familia si cei dragi de acasa. Va oferim  posibilitatea de a vorbi ieftin si chiar gratuit cu cei apropiati, din Romania, si mai mult si cei din Romania va poate suna in orice tara la tarife de Romania, fara roaming, sau gratuit.
Si mai mult daca recomandati prietenilor dumneavoastra care au rude in alta tara sa beneficieze de aceste avantaje compania va plateste pentru asta.

Nici o companie de telecomunicatii din lume nu isi imparte profitul cu abonatii.

Va rog sa analizati propunerea, iar daca sunteti de accord va rog sa o publicati pe site sa afle si ceilalti romani despre aceasta oportunitate.

Este o companie de telecomunicatii prin sistemul VoIp, adica prin internet si avem cele mai bune tarife din Romania, din Necc in orice retea fixa din UE 0,0025 eurocenti, iar pe mobil 0.009 eurocenti. Nici o companie de tel...ecomunicatii din romania nu ofera asemenea tarife, sau oricare alta.
Va invit sa luati parte la prezentarea companiei de Luni pana Vineri, detalii pe http://comunicainteligent.wordpress.com/


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,
Gheorghe Craciun
0727689884 / 0362078171
craciun_invest@yahoo.com
http://comunicainteligent.wordpress.com/

Popescu Petru 13.06.2011 16:23:34

RE:Partener in Telecomunicatii

 Un lucru bun si de sustinut.