Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: Haideti sa ne cunoastem mai bine

Autor/Dată Subiect
business business_2 02.06.2009 20:14:14

Haideti sa ne cunoastem mai bine

Dragi colegi din comunitati, haideti sa scriem pe forum !!!!.

Vanau Dorothea 15.06.2009 17:59:11

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Eu va propun sa postati cate un mesaj in care sa va prezentati, cum va numiti, de unde sunteti, ce hobby-uri aveti si mai ales ce va intereseaza sa discutati pe forumul nostru. Cine sparge gheata?

Dan Iancu 18.06.2009 17:37:25

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Eu sunt unul din cei doi care moderează acest portal. Am lăsat azi dimineaţă o serie de lucruri pe blogul portalului pentru a le vedea şi a le discuta chiar dacă nu sunt ceea ce ar trebui pe un blog. Mîine o să găsiţi comentariile mele la mai toate articolelel de acolo pentru a găsi împreună calea de a folosi creativ acest minunat mijloc de comunicare.

Pentru început vă sugerez două direcţii. Prima e simplă. Pe un blog ar fi bine să fie povestirile voastre. Toată lumea ştie că primăvara are trei luni, dar, poate, primăvara aceasta e specială pentru că mi s-a întâmplat ceva deosebit. Ce tzceţi?

A doua e punerea de articole prin care să vă faceţi cunoscute locurile şi oamenii ce ţin de comunităţile voastre la secţiunea de wiki. De acolo puteţi lega aceste informaţii la ce scrieţi.

Nu-i aşa că acest portal poate fi minunat?
Vă aştept.

Nastase Ion 19.06.2009 08:35:38

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Mă numesc Ion Năstase din Bucureşti. Sunt de profesie inginer şi sunt pasionat de locuri frumoase din România. Mă bucur că am găsit acest loc unde sper să cunosc multe locuri frumoase şi să leg prietenii.

Husi Dan 21.06.2009 08:24:29

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Dan Huşi, Suceava, economist şi turist pasionat :)

Lita Ionel 27.06.2009 09:58:00

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Ionel Lita, functionar, pasionat de Romania!

Nastase Ion 29.06.2009 07:37:28

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

încîntat de cunoştinţă. dar cam puţini.

Popescu Petru 30.06.2009 07:45:00

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

petru popescu şi nu sunt prozatorul cu pricina. de profesie inginer, ce privire inteligentă am :)

Dan Iancu 30.06.2009 08:21:01

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

felicitări pentru intrare şi activitate.

Popescu Diana 30.06.2009 16:16:12

RE:Haideti sa ne cunoastem mai bine

Ma numesc Diana Popescu, din Bucuresti, si ma bucur sa fii descoperit acest site. Absolut laudabil.

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | > | >>