Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: Calificari

Autor/Dată Subiect
Mihai Magda 31.07.2009 13:30:38

Calificari

Oare dobandirea a numeroase calificari garanteaza obtinerea unui loc de munca bine platit? Citeam undeva, recent, ca diplomele obtinute de studentii romani, la prestigioase universitati din vest, sunt privite aici cu suspiciune. Atunci, de ce sa te specializezi afara?Faci aici un Spiru si esti gata calificat. Basca ca angajatorii nu se uita la diploma din productia interna!

Maier Liviu 31.07.2009 13:44:09

RE:Calificari

Este trist ca se intampla asa ceva. Ai si cazuri concrete? Nu se poate sa faci scoala la Oxford sa te intorci in tara si sa iti "ia fata" unul pregatit mediocru intr-o institutie cu probleme. Nu pot sa cred asa ceva.

Ion Marin 31.07.2009 18:09:51

RE:Calificari

Nu prea cred că din cei școliți la Oxford sau pe la alte universități de vază din străinezia se mai întorc mulți...

Nastase Ion 31.07.2009 22:41:51

RE:Calificari

Unii se mai intorc, pentru ca-i atrag aici parintii. Aveam o colega, parintii o santajau aproape: vino acasa, mama, ca te angajeaza aici la un serviciu bun, credca asta este o doza de egoism. Intr-adevar, si-a gasit un serviciu bun, dar nu avea nevoie de studii afara pentru asta.

Vasilescu Maria 31.07.2009 22:59:39

RE:Calificari

Si nu va tanji mereu dupa posibila viata, refuzata?

Mincu Vasile 01.08.2009 11:49:09

RE:Calificari

depinde in ce masura a gustat din fosta noua viata, cat e de inteligenta, de adaptabila, de inteleapta...

Iancu Teodora 01.08.2009 14:05:23

RE:Calificari

dar sa stiti ca multi se tem de oamenii superpregatiti in strainatate. unii sunt luati in balon chiar de cei care detin pozitii inalte, pot sa ia decizii si care prefera sa indeparteze de la inceput potentialul pericol.

Paraschiv Stan 01.08.2009 16:06:31

RE:Calificari

rezistenta la schimbare e uriasa.

Popescu Virgil 02.08.2009 16:50:43

RE:Calificari

Mie mi se pare o astfel de atitudine criminala. Tai orice sansa pe care am putea-o avea cu niste tineri care chiar au invatat niste lucruri la care noi nu am avut acces...

Mihai Magda 02.08.2009 17:37:17

RE:Calificari

Dupa faza cu Spiru cred ca lucrurile se vor mai reglemanta.

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >