Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articol: e-business nu e numai pentru unii

Autor/Dată Subiect
Dan Iancu 02.06.2009 09:02:13

e-business nu e numai pentru unii

Mă gândesc că pentru multe localităţi deschiderea unui e-business e mai avantajos din toate punctele de vedere. Aici am pus o legătură la un mic manual pe care l-am găsit pe Internet. Gândiţi-vă şi hai să discutăm ce şi cum. Poate e mai profitabil decât deplasări prin diverse locuri să îţi faci un site prin care să vinzi priceperea ta. Ce zici?

Nastase Ion 29.06.2009 07:45:43

RE:e-business nu e numai pentru unii

eu zic că e bine. a se vedea cu dulceţurile :)

Crihana Ioana 30.06.2009 09:02:25

RE:e-business nu e numai pentru unii

Domne, s-au desteptat oamenii, n-am ce zice! Ca sa va spun una buna, am umblat acu o vreme sa-mi iau un teren si credeam, sincer, ca s-a intalnit hotu cu prostu, ca nu stie lumea Internet si poti sa-i duci de nas pe cei cu terenuri de vanzare... Gresit, nu cred ca  era om in zona sa nu aiba macra un nepot de cuscru vitreg care sa-i fi dat anuntul pe net, si lumea venea sa vada imasul de vanzare ca la Sfintele Moaste.

Crihana Ioana 30.06.2009 09:05:08

RE:e-business nu e numai pentru unii

Ca sa nu va mai spun ca de la butelii la cazane de ocazie, totul se afla acu pe Internet. Stie si prostul si desteptul unde se intalneste cererea cu oferta apoi unde decat pe Internet, unde e loc pentru fiecare.

Popescu Petru 30.06.2009 17:38:24

RE:e-business nu e numai pentru unii

ica, eu ştiu de unii din fundul moldovei care şi-au tars internet în comună că i-a mînat de la spate un ghiuj de 70 de primăveri ca să le deschidă capul. să-i vezi acu pe internet ce fac.

Marinescu Florea 03.07.2009 08:51:40

RE:e-business nu e numai pentru unii

O comunitate unde există voinţă poate mişca bine lucrurile. Acolo unde se aşteaptă să vină cineva de sus, şi nici atunci nu îşi dau interesul, nu are mari şanse. Internetul e o şansă. Depinde de fiecare să o valorifice. Vedeţi de exemplu cine a făcut acest site:

http://www.geocities.com/ghedani/

Mincu Vasile 03.07.2009 12:54:08

RE:e-business nu e numai pentru unii

Că tot vorbiţi de Fundul-Moldovei

http://www.fundu-moldovei.ro/

Istrate Ana 31.07.2009 14:50:28

RE:e-business nu e numai pentru unii

e-Businessu' poate fi si ceva la scara mica? Cunosc niste afaceri in regim de franciza. Nu e mult, nu e fantastic dar inseamna, in mare masura, independenta. Si stiti care-a fost fost mediul de lansare?
Internetul! Da, ala ciudat, incalcit :)

Mincu Vasile 01.08.2009 09:32:48

RE:e-business nu e numai pentru unii

cu toate centrele astea PAPI din tara, cu instructori despre care am auzit numai de bine, si cu antreprenorii locali din comunitati, sunt sperante mari sa auzim (citim aici, pe portal) despre eBusinessuri. asteptam roadele!

Lita Ionel 02.08.2009 13:35:35

RE:e-business nu e numai pentru unii

Cunosc pe cineva care si-a inceput business-ul online de pe Hi5. Si-a pus acolo cam ce face si cam ce vinde, si a inceput sa fie sunat de cei 'nspe mii de prieteni. De acolo pana la ste nu a mai fost decat un pas. Cu toti cei 'nspe mii de prieteni dupa el!

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >