Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

www.maternitate.ro un nou site pentru mamici, tatici si bunici

Data: 21.11.2012, Autor: maternitate, Categorie: Familie comentarii: 0

 Dragi parinti,

Am lansat pentru voi www.maternitate.ro. Va oferim cele mai bune sfaturi, solutii si informatii precise despre sarcina, nasterea si ingrijirea copilului vostru in functie de etapele sale de dezvoltare: 0-1 ani, 1-3 ani si peste 3 ani. Tratam cele mai relevante probleme care privesc sanatatea, igiena, alimentatia, dezvoltarea psihologica si educatia copilului. Va aducem informatia atat in forma text, articole si enciclopedie de puericultura, cat si in format video. Va punem la dispozitie cea mai buna lucrare in domeniu: Enciclopedia de puericultura care reprezinta traducerea autorizata a lucrarii „Puericultura”, din colectia „Garzanti”, cea mai populara editura din Italia. Gasiti la http://maternitate.ro/enciclopedie/#!A peste 500 de termeni insotiti de grafice, tabele, scheme de tratament pentru miile de probleme zilnice care pot aparea pe parcursul ingrijirii si cresterii copilului vostru.

Accesand http://maternitate.ro/video/ puteti urmari clipuri video productie proprie cu cei mai buni specialisti in obstretica, ginecologie, pediatrie, nutritie etc. Medicii nostri va ofera sfaturile care au inregistrat rezultate pozitive in experienta lor. Aveti posibilitatea de a interactiona cu medicii nostri, prin sectiunea "Intreaba Doctorul". Avem pentru voi sectiunea de Divertisment unde va propunem retete sanatoase si idei de joaca si interactiune cu copilul vostru, pentru dezvoltarea abilitatilor sale, pentru intelegerea limbajului si nevoilor copilului.

Nu pretindem sa inlocuim medicul pediatru, ci dorim sa va aratam cum sa recunoasteti simptomele maladiilor infantile si cum sa aduceti alinare copilului vostru, oferindu-va reperele de baza legate de obtinerea abilitatilor motorii, lingvistile si intelectuale ale copilului. Este evident ca fiecare copil se dezvolta in propriul ritm, insa informatiile pe care vi le oferim sunt repere cu ajutorul carora puteti verifica progresele facute de copilul vostru in diferite faze de crestere. Am acordat o importanta deosebita sanatatii si alimentatiei, pentru ca o data cu responsabilitatea de a hrani un copil, toata familia poate indrepta erorile alimentatiei si poate urma un regim alimentar inteligent.

Ne-am propus sa ramanem alaturi de voi si ne angajam sa va aducem cele mai utile si complete informatii intr-o maniera actualizata zilelor noastre. Va asteptam pe http://maternitate.ro/!

 

Număr voturi:

5

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Lunca Banului7

Fiind aşzată pe valea râului Prut, relieful predominant este seşul cu excepţia câtorva coline care se întind la vest de satele Lunca Veche, Oţetoaia şi Lunca Banului, cunoscute sub numele de „Chişul Iepurelui”, Pădurea Bastei şi colina „Saca”.citeşte tot textul

poza