Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Succesul elevilor de la Scoala “ Mihai Eminescu “ Buhusi la Festivalul International de Stafete, Parcursuri Aplicative si Dans "Fair- Play"

Data: 24.11.2010, Autor: sziszi, Categorie: Concurs comentarii: 1

 

Succesul elevilor de la Scoala “ Mihai Eminescu “ Buhusi la Festivalul International de Stafete, Parcursuri Aplicative si Dans "Fair- Play" 

        “ Am avut deosebita placere de a participa cu dou
ă echipaje de elevi la Festivalul International de Stafete, Parcursuri Aplicative si Dans "Fair- Play" organizat la Vaslui in perioada 19-21 nov. 2010 editia a IX- a, sub inaltul patronaj al Federatiei Romane Sportul Pentru Toti, in parteneriat cu Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti, Colegiul Economic "Anghel Rugina" Vaslui, Palatul Copiilor Vaslui, Grupul Scolar "Stefan Procopiu" Vaslui, D.S.J. Vaslui, I.S.J. Vaslui”- , a spus  profesoara  Dumitrache Ana Maria, coordonatoarea echipajului buhusean.

Competitia, devenita traditionala, s-a bucurat de o participare numeroasa a echipajelor din Romania, Republica Moldova  si Ungaria. În cadrul acestui festival s-a desfăşurat un concurs de ştefete unde ambele echipe ale şcolii “Mihai Eminescu” au ocupat locul I, concurând cu adversarii din celelalte ţări, iar după amiază a avut loc concursul de dans în cadrul căruia si-au demonstrat talentul artistic, ambiţia şi progresul prin paşi de dans, obţinând din 16 echipe participante, tot locul I.

Tuturor  li s-au acordat diplome, cupe, tricouri, ecusoane, fanioane.

Festivalul "Fair- Play"  a ramas o amintire frumoasa in inima tuturor. S-au legat noi prietenii, s-au stabilit noi punti de colaborare intre oameni din diferite colturi ale lumii.

Cateva imagini cu deschiderea competitiei, intrecerea copiilor şi dansurile copiilor fac cât o mie de cuvinte.Număr voturi:

8

Votează:

Comentarii

Autor/Dată: Maxim Mircea | 27/11/2010
Comentariu: Felicitari elevilor si profesorilor

Tormac0

Comuna Tormac se situează în sud-estul judeţului Timiş, în câmpia cu acelaşi nume.Comuna are în administrare localităţile Cadăr, Şipet şi centrul administrativ – Tormac. Din punct de vedere al formei principale de relief comuna Tormac se încadrează în categoria câmpie.citeşte tot textul

poza