Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Stâna turistică din Cacica

Data: 24.07.2012, Autor: Primaria Cacica, Categorie: Turism comentarii: 0

Stâna turistică din Cacica

 

Obiectivul turistic este vizitat de multă lume de la oraș cât și de la sate. Ea a fost construită în anul 2007. Vânzarea cașului și a urdei care sunt produse naturale și sănătoase se face în fiecare zi mai puțin vinerea, zi în care nu se vinde nici un produs.Totul se face pe cale naturală, de la mulgerea laptelui de ciobeni până la strecurare. Se cumpară un produs care se numeste cheag  care să strângă din lapte cașul și se fierbe acel zăr pentru obtinerea urdei. Oamenii dau oile sau\și caprele la stână în data de 1 mai, și le iau în luna octombrie.

Stâna turistică care e înconjurată de încântătoarele păduri este mereu călduroasă la venirea turiștilor care se delectează cu finețurile produse de truda baciului și a ciobenilor și bineînțeles a oilor și caprelor a cărui lapte este foarte sănătos. O mare parte din recunostință le revine câinilor care păzesc oile de multele pericole cum ar fi lupii, urșii care toamna vin la furat mere și pere, porcii mistreți și multe altele. Din acest motiv, niciodată să nu vă aventurați prea adânc în pădure pentru că nu veți ști niciodată peste ce poti da. Noi așteptăm ca mereu această stână va fi printre locurile dumneavoastră preferate și că le veti povesti prietenilor despre vacanța petrecută aici. Bineînțeles puteți vizita mai multe locuri ca de exemplu: Biserica Romano-Catolică, Biserica Greco-Catolică, Biserica Ortodoxa, Bazinul cu apă sarată, Mina de sare și multe altele.

Mereu vă asteptăm cu brațele calduroase și foarte primitor la satul Cacica - Comunitate pentru trup și suflet.

Elaborat de Kufner Iris – clasa a VIII-a

Școala Cacica

Număr voturi:

9

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Amărăşti1

Comuna Amărăşti este aşezată în partea sudică a Platformei Olteţului din Podişul Getic şi are ca vecini comuna Găvile la nord, comuna Creţeni la sud, comuna Suteşti la est şi comuna Guşoieni la Vest. The village is composed of the localities Amărăşti, Memoiu, Mereşeşti, Palanga and Padina. The territory of the commune has as characteristics hills with an altitude of 300-350 m, narrow peaks and the region of the medium height hills is cut by deep valleys.citeşte tot textul

poza