Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

invitatie la final de proiect

Data: 19.10.2012, Autor: cisa, Categorie: Biblioteci comentarii: 0

  

 

kep-ro                                           Program: eCultura

                                           Proiect: ,,DE IERI ŞI ASTĂZI PENTRU MÂINE”

                                           Finanţator: Proiectul ,,Economia Bazată pe

                                           Cunoaştere (EBC) iniţiat de Guvernul României

                                           Prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii

                                           Informaţionale, cu sprijinul Băncii Mondiale

                                           Solicitant: Primăria Comunei Baru, jud.Hunedoara

                                           Parteneri: Primăria Comunei Victoria, jud.Iaşi

                                                              Şcoala Generală Petros – Baru

 

 

 

INVITAŢIE

 

         Proiectul ,,De ieri si astazi pentru maine” desfăşurat în cadrul competiţiei de granturi eCULTURA, ce face parte din programul  Economia Bazată pe Cunoaştere (EBC), a ajuns la final.

         Activităţile  derulate în cadrul proiectului s-au desfăşurat la Biblioteca Comunei Baru, Casa de Cultură Baru, Biblioteca Şcolară Petros şi Biblioteca Comunei Victoria – Iaşi.

            Cele trei biblioteci implicate în derularea proiectului au organizat evenimente diverse adresate grupului ţintă: cursuri de iniţiere în utilizarea calculatorului, sesiuni de lectură în format digital dar şi clasic, crearea unor baze de date cu linkuri din domeniile: agricultură şi educaţie, cursuri de pregătire infodocumentară, 3 intâlniri cu oameni de succes născuţi şi educaţi în comuna Baru, cursuri de competenţe informatice pentru 2 dintre bibliotecarele din proiect, lansarea unui Ghid al Personalităţilor la finalul proiectului.

            Duminică 21 Octombrie 2012, ora 17, la Casa de Cultură din Baru va avea loc lansarea Ghidului Personalităţilor comunei Baru  de ieri, de astăzi pentru mâine.

            În continuarea acestui eveniment se va juca piesa de teatru: ,,Sub pământ” în regia lui David Scwartz.

            Vă aşteptăm cu drag!

 

ECHIPA DE PROIECT

Număr voturi:

1

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Scaesti4

Din punct de vedere arheologic, Scăeştiul se află la confluenţa dintre trei mari şantiere argeologice, pe epoca neolitică (Argetoaia), pe epoca bronzului (cultura Coţofeni), şi pe epoca romană (Răcari), fiind o zonă bogată în inventarul ceramic.citeşte tot textul

poza