Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Festivalul Vinului la Diosig.

Data: 22.05.2013, Autor: Corbutiu.Diana, Categorie: Administraţie locală comentarii: 0

        În perioada 24 - 26 mai va avea loc în Diosig, Festivalul Vinului 2013.

 În cele trei zile de festival organizatorii promit evenimente tentante pentru toate categoriile de vârstă, de la mic la mare. Defilare, tur ciclist al dealurilor din Diosig, prezentarea istoriei vinului și a viței de vie sunt doar câteva din acțiunile menite să promoveze vinul și produsele tradiționale din localitate (brânzeturi, miere, legume).

Aceste produse vor putea fi degustate în cadrul Festivalului, iar faptul că e nevoie de acestea și că sunt căutate a fost dovedit de succesul pe care l-au  avut produsele cu ocazia conferinței de presă organizată la Centrul de Cultura al Vinului „Millesime” din Oradea.
Invitatul special al Festivalului Vinului din Diosig este artistul Dan Puric.
Spectacolul va avea loc în data de 25 mai, începând cu orele 14:00. Pentru acest spectacol s-au pus în vânzare 300 de bilete. Un bilet costă 20 lei și conține și trei tichete de degustare care pot fi utilizate la cramele participante la Festival.

Având în vedere că locurile la spectacolul Dan Puric sunt limitate, cei care doresc să participe la eveniment pot achiziționa din timp bilete la numere de telefon Laura Fuzesi -0761787985 sau Diana Hegeduş -0745476756.

În data de 25 mai, organizatorii pun la dispoziția celor interesați, contra cost, autobuze care vor porni la orele 9:00, 11:00 şi 13:00 din stația de autobuz de la gara Oradea.

Număr voturi:

1

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Scaesti4

Din punct de vedere arheologic, Scăeştiul se află la confluenţa dintre trei mari şantiere argeologice, pe epoca neolitică (Argetoaia), pe epoca bronzului (cultura Coţofeni), şi pe epoca romană (Răcari), fiind o zonă bogată în inventarul ceramic.citeşte tot textul

poza