Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Cursuri gratuite pentru e-facilitatori

Data: 25.09.2013, Autor: LPC 16, Categorie: Diverse comentarii: 2

Proiectul « Reinforcing the Attractiveness, Impact and Skills of e-Facilitators for e-inclusion – Creșterea competențelor e-facilitatorilor pentru creșterea atractivității și a impactului proiectelor de incluziune socială» este un proiect european realizat prin cooperarea a şase ţări din Europa. Împreună, încercăm să susţinem activitatea e-facilitatorilor care sprijină persoanele cele mai vulnerabile şi „deconectate” să utilizeze instrumentele TIC. Astfel, am selectat 2 cursuri care vă vor dezvolta abilitățile şi competențele!

Ce vă propunem:
 2 cursuri de formare online dezvoltate pe o platformă interactivă
o 4 unităţi de învăţare pentru 4 săptămâni de curs
o 1 unitate introductivă + 1 unitate de evaluare finală a cursului
o O evaluare periodică cu activităţi săptămânale şi feedback din partea tutorelui
o Forumuri tematice, pentru a discuta cu tutorele şi cu ceilalţi participanţi la curs
 Posibilitatea de a participa la unul dintre cele două cursuri de formare GRATIS
o Proceduri online – facilitarea accesului la servicii electronice / cum să facilitaţi accesul cetăţenilor la utilizări practice ale internetului
o Sustenabilitatea unui centru TIC / cum să susţineţi, în mod responsabil, activitatea unui centru TIC
 Un certificat cu mențiunea „e-facilitator pentru incluziune socială”, oferit pentru participarea în cadrul proiectului!
Primii paşi:
 Aveţi posibilitatea să vă înregistrați la UNUL dintre cele două cursuri oferite de echipa de proiect a ţării voastre, prin completarea unui chestionar disponibil la adresa http://raise4einclusion.eu/?p=89

Număr voturi:

8

Votează:

Comentarii

Autor/Dată: Cristina Draghiciu | 08/11/2013
Comentariu: Am sansa sa fiu unul dintre cei care participa la aceste cursuri. Multumesc !
Autor/Dată: Cristina Draghiciu | 30/11/2013
Comentariu: Am participat la cursul "proceduri on line" din cadrul proiectului; un curs foarte bine structurat, prietenos cu noi, cei care am participat, pentru ca nu am fost constransi de orar, subiecte actuale si foarte interesante. Multumesc si va stept cu alte cursuri la fel de interesante !

Scaesti4

Din punct de vedere arheologic, Scăeştiul se află la confluenţa dintre trei mari şantiere argeologice, pe epoca neolitică (Argetoaia), pe epoca bronzului (cultura Coţofeni), şi pe epoca romană (Răcari), fiind o zonă bogată în inventarul ceramic.citeşte tot textul

poza