Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Copii din cadrul proiectului eCultura va invita la spectacol.

Data: 18.09.2012, Autor: cornelia612, Categorie: Diverse comentarii: 0

A inceput scoala in toata tara. Copii s-au dus la scoala cu experiente noi, aflate in vacanta de vara. Copii din cadrul proiectului eCultura” Biblioteca un taram nedescoperIT. Exploreaza-l cu un click!”, au inceput anul acesta scolar speram cu mai multa incredere in ei. Pe perioada vacantei de vara au fost aproape zilnic la biblioteca si in Centrul PAPI unde au participat la fel de fel de activitati. Sunt mult mai curajosi, mai plini de incredere in puterile lor si credem ca si mai pregatiti pentru acest an scolar care abia a inceput. Chiar daca a fost vacanta si in mod normal daca ar fi stat acasa nu ar fi deschis nici o carte, la biblioteca, copii s-au bucurat de sesiuni de lectura, auditie, vizionare filme de desene animate si nu numai. Si-au scris chiar singuri pe cate o foaie de hartie impresiile despre acest proiect binevenit pentru ei. Impresiile sunt toate pozitive atat la adresa bibliotecarei  dar si a proiectului propriu-zis. E goala acum biblioteca fara ei. Pe data de 30 septembrie avem de organizat un eveniment cultural in comuna partenera Balta Alba, Buzau. Pe langa programul artistic pregatit si copii au programul lor si anume o piesa de teatru scrisa chiar de ei impreuna cu bibliotecara si unde fiecare va avea rolul sau. Am pregatit inca de pe acum si scenografia si copii au fost cei care au desenat si colorat pentru a avea un decor asa cum si-au dorit ei.

Va asteptam pe data de 30 septembrie 2012 la Balta Alba, Buzau pentru a vedea si dumneavoastra acesti copii minunati!

Număr voturi:

1

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Salasu de Sus3

Comuna este situată în depresiunea Haţegului străjuită de masivul Retezat în partea de sud. Are un relief de şes şi colinar, fiind formată din 11 sate aşezate pe râurile ce izvorăsc din Retezat.citeşte tot textul

poza