Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

AGROSTAR - multumim !

Data: 07.10.2011, Autor: cristinadraghiciu, Categorie: Diverse comentarii: 0

               Federația Agrostar are plăcerea de a vă invita la conferința regională care marchează finalizarea implementării  proiectului  "Dinamizare Rurală prin Angajare Sustenabilă”, proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane.

Evenimentul va avea loc în data de  12 octombrie 2011, începând cu orele 10.00, la Hotel  Sud, str. Constantin Brancoveanu, nr 3, Giurgiu.

Proiectul "Dinamizare Rurală prin Angajare Sustenabilă”, derulat în perioada noiembrie 2008 – octombrie 2011, s-a adresat locuitorilor din mediul rural din 15 de județe ale României, care aparțin uneia dintre următoarele categorii: persoane ocupate în agricultura de subzistență, șomeri şi șomeri tineri (15 – 24 ani).

În cei trei ani de implementare a proiectului, peste 1960 de persoane din mediul rural au fost  formate atât în cadrul programului de formare profesională,  în meserii precum:  ajutor mecanic auto, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în comerț, lucrător instalator pentru construcții şi lucrător în pensiune agroturistică, cât şi în cadrul programului de formare transversală, derulat prin cursuri de dezvoltare personală.

În cadrul proiectului au fost înfiinţate patru Centre de Resurse pentru Dezvoltare Rurală, câte unul pentru fiecare din cele patru regiuni de dezvoltare, care oferă servicii de informare, consiliere ocupațională, formare şi tutorizare continuă a persoanelor ocupate în noile oportunităţi de afaceri, precum şi  a persoanelor cu iniţiative anteprenoriale.

Număr voturi:

3

Votează:

Comentarii

Momentan nu sunt comentarii inregistrate.

Amărăşti1

Comuna Amărăşti este aşezată în partea sudică a Platformei Olteţului din Podişul Getic şi are ca vecini comuna Găvile la nord, comuna Creţeni la sud, comuna Suteşti la est şi comuna Guşoieni la Vest. The village is composed of the localities Amărăşti, Memoiu, Mereşeşti, Palanga and Padina. The territory of the commune has as characteristics hills with an altitude of 300-350 m, narrow peaks and the region of the medium height hills is cut by deep valleys.citeşte tot textul

poza