Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Afaceri de succes în mediul virtual

Într-o lume aflată într-o dezvoltarea foarte accentuată, dornică să beneficieze de cele mai noi tehnologii, capacitatea de adaptare este esenţială. De aceea, suita de cursuri on-line “Afaceri de succes în mediul virtual” şi-a propus să ofere membrilor portalului eComunitate, resursele necesare care să îi ajute să utilizeze cu uşurinţă instrumente moderne pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

Obiectivul principal al acestor evenimente on-line, găzduite de portalul eComunitate, este de a încuraja colaborarea între diferitele segmente ale comunităţii de afaceri - întreprinzători privaţi, companii mici şi mijlocii, persoane fizice autorizate, asociaţii familiale şi alte forme antreprenoriale.

Seria de workshop-uri on-line se adresează atât antreprenorilor care vor să înveţe noţiunile şi tehnicile de bază în promovarea afacerilor cu ajutorul Internetului, cât şi tuturor utilizatorilor interesaţi de afaceri şi de oportunităţile oferite de mediul virtual.

Acest workshop a fost finalizat.

Cum să creezi oferte comerciale de impact pentru mediul online

 

Dată: 05.05.2010

Ora: 10:00

Ştiţi că mulţi dintre competitorii dumneavoastră sunt deja prezenţi pe Internet şi astfel atrag mai mulţi clienţi? Vreţi şi dumneavoastră să vă promovaţi produsele sau serviciile pe Internet dar nu ştiţi cum să începeţi?

Înscrieţi-vă GRATUIT la workshop-ul online „Cum să creezi oferte comerciale de impact pentru mediul online ”şi aflaţi cum puteţi găsi cumpărători pe Internet pentru produsele sau serviciile pe care le oferiţi.

Reuşita unei campanii de promovare pe Internet depinde în mare măsură de modul în care ştiţi să vă prezentaţi oferta. Participaţi la acest workshop online pentru a învăţa cum să realizaţi o ofertă atractivă şi bine structurată pe care să o puteţi posta pe site-urile specializate de afaceri, anunţuri, etc. Toţi cei care se vor înscrie la acest workshop online vor beneficia de un suport de curs ce include informaţii detaliate despre cum se elaborează o ofertă comercială.


mai multe detalii...
 

Cum să atragi clienţi prin campanii de e-mailing

 

Dată: 05.05.2010

Ora: 16:00

Vreţi să utilizaţi facilităţile oferite de Internet pentru dezvoltarea afacerilor şi nu ştiţi de unde să începeţi? Ştiaţi că e-mailing-ul reprezintă segmentul de promovare a serviciilor şi produselor, cu cea mai mare dezvoltare în ultimii ani datorită costurilor mai mici pe care le implică utilizarea Internetului?

Campaniile de transmitere de mesaje publicitare prin intermediul e-mailului reprezintă o soluţie facilă pentru promovarea ofertei de produse/servicii în mediul virtual, pentru creşterea notorietăţii brandului şi atragerea de clienţi. Participaţi la seminarul on-line şi aflaţi de la specialişti cum puteţi crea o bază de date cu informaţii utile despre actuali şi potenţiali clienţi.


mai multe detalii...
 

Promovează-ţi afacerea prin campanii „plăteşte la click”

 

Dată: 06.05.2010

Ora: 10:00

Ştiaţi că o afacere profitabilă pe Internet este direct proporţională cu numărul vizitatorilor care accesează paginile întreprinzătorului? Ştiţi cum să vă faceţi astfel încât oferta dumneavoastră să fie cât mai vizibilă?

O afacere de succes în mediul online este mai mult decât o simplă afişare a ofertei pe Internet. Indiferent de calitatea conţinutului postat, indiferent de ideile şi originalitatea ofertei, acestea nu valorează nimic dacă sunt pierdute undeva prin Internet. Participaţi la seminarul on-line şi învăţaţi cum să realizaţi o oferta care să ajungă la cât mai mulţi clienţi.


mai multe detalii...
 

Cum să-ţi faci propriul site de companie

 

Dată: 06.05.2010

Ora: 16:00

Stiţi să beneficiaţi de avantajele promovării pe Internet? Vreţi să învăţaţi cum să faceţi un site web? Participaţi la seminarul on-line şi aflaţi cum să cîştigaţi noi clienţi prin intermediul site-ului dumneavoastră.

Internetul se află într-o continuă expansiune zilnic, ceea ce înseamnă un număr tot mai mare de utilizatori online. Aceşti noi utilizatori pot deveni potenţiali clienţi dacă afla cât mai uşor despre oferta dumneavoastră.

Un site web este o modalitate foarte eficientă de promovare iar Internetul reprezintă o nouă piaţă de desfacere pe care trebuie să o cuceriţi.


mai multe detalii...
 

Vrei să fii primul în topul căutărilor pe Internet?

 

Dată: 07.05.2010

Ora: 10:00

Cum fac clienţii să se descurce în acest „ocean de informaţii” care este Internetul ? Cum obţin informaţia necesară în timp util? Răspunsul este simplu: folosesc un motor de căutare.

Dacă vreţi să învăţaţi cum să vă găsească cât mai uşor clienţii, pe Internet, participaţi la seminarul on-line. Specialişti în domeniu vă vor arăta metode eficiente prin care motoarele de căutare să returneze la primele rezultate afişate, şi site-ul dumneavoastră.


mai multe detalii...
 

Internet banking –soluţia ideală pentru plata rapidă a obligaţiilor financiare

 

Dată: 07.05.2010

Ora: 16:00

Mulţi cred ca nu pot evita drumurile la bancă. Dacă aţi auzit deja de prea multe ori termenul de Internet Banking şi încă vă sună ciudat, aflaţi că tot mai multe persoane au început să utilizeze acest sistem care le permite să facă plăţi prin intermediul Internetului. Fie că motivul este economia de timp, de bani sau pur şi simplu comoditatea şi dorinţa de a evita statul la coadă la ghişeele băncilor, serviciile de plăţi on-line sunt tot mai răspândite.

Învăţaţi cum să profitaţi de avantajele utilizării soluţiilor de plăţi on-line. Participaţi la seminarul on-line ca să aflaţi că pe lângă economia de timp, principalul avantaj al serviciilor bancare online este faptul că se percep comisioane mult mai mici decât dacă aceleaşi operaţiuni ar fi efectuate la ghişeul unei bănci.


mai multe detalii...
 

Amărăşti1

Comuna Amărăşti este aşezată în partea sudică a Platformei Olteţului din Podişul Getic şi are ca vecini comuna Găvile la nord, comuna Creţeni la sud, comuna Suteşti la est şi comuna Guşoieni la Vest. The village is composed of the localities Amărăşti, Memoiu, Mereşeşti, Palanga and Padina. The territory of the commune has as characteristics hills with an altitude of 300-350 m, narrow peaks and the region of the medium height hills is cut by deep valleys.citeşte tot textul

poza