Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Proiecte: Călan

Tineri pentru Europa

Tematică: General
Proiect implementat de ANDZM prin Schema de granturi Mici.
Prin realizarea acestui proiect se va realiza accesul tinerilor din localitatea Strei Sacel la tehnici moderne de comunicare. Derularea proiectului va incepe cu luna februarie 2009.

Parc de joaca Voinicelul

Tematică: Administraţie
Proiect implementat de ANDZM prin Schema de Granturi Mici. Prin obtinerea finantarii acestui proiect se va realiza un spatiu de joaca in curtea gradinitei Voinicelul Călan. Proiectul urmeaza a fi derulat cu luna februarie 2009.

Extinderea retelei de canalizare a orasului Călan din judetul hunedoara în localitatea componenta StreiSângeorgiu și strada Crișeni

Tematică: General
Finanţarea acestui program va fi asigurată în proprţie de 90% de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Locuințelor cu rol de Autoritate Contractantă, Agenţie de Plată și Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest cu rol de Autoritate de Implementare.Proiectul a obtinut finatare in cadrul Phare 2006 - Coeziune Economică şi Socială -"Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public în sectoarele prioritare de mediu ",urmant a se incepe procedurile necesare derularii.

Realizarea a 60 de apartamente prin finalizarea lucrarilor la blocul 21

Tematică: General
Lucrare ce va fi realizata in colaborare cu agentia nationala pentru locuinte prin programul privind constructia de locuinte pentru tineri destinate inchirierii.

Reabilitare Grup Scolar Ovid Densusianu

Tematică: General
Proiect finantat in cadrul "Programului Campusuri Scolare si Scoli de Arte si Meserii",aflat in derulare.Realizarea acestui proiect se va finaliza prin modernizarea tututor spatiilor, respectiv: sali de clase, utilitati ,cantina, sala de sport, ateliere, internat.

OG 7/2006 ,, Alimentarea cu apă potabilă a satelor Nădăştia de Sus, Nădăştia de Jos şi Strei Săcel aparţinătoare oraşului Călan din judeţul Hunedoara”

Tematică: Administraţie
Prin H.G 1462/6.12.2007 s-a obținut finanțarea efectivă a lucrărilor de execuție,ele urmând să înceapă în martie 2008. Obiectul proiectului il reprezinta alimentarea cu apă a satelor Nădăştia de Sus, Nădăştia de Jos şi Strei prin care se va realiza alimentărea cu apă a unui număr de cca. 800 locuitori şi a cca. 10 agenţi economici.

PHARE 2002-SAMTID PROIECT RO 2002/000-586.05.03.02.05.,,Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în judeţul Hunedoara

Tematică: Administraţie
Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în judeţul Hunedoara (oraşele: Simeria, Brad, Geoagiu, Haţeg, Călan, Orăştie). Pentru oraşul Călan s-au reabilitat 18664 m reţea apă potabilă.

Carastelec5

Cu o suprafață de 39,07 km pătrați, comuna Carastelec se află în zona colinară a platformei Sălăjene, respectiv în Colinele Toglaciului, la limita nord-vestică a județului Sălaj. Se învecinează cu comunele: Camăr, Ip, Bobota, Măieriște. Comuna se compune din două sate: Carastelec și Dumuslău. Centru de comună este localitatea Carastelec. Gospodăriile aparte, îngrijite, specifice satelor cu populație maghiară, alături de tradițiile și obiceiurile etniei maghiare, bine păstrate, fac din Carastelec un areal atractiv din punct de vedere turistic.În fiecare an, pe data de 15 septembrie,citeşte tot textul

poza