Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Oportunităţi de finanţare

Subvenţii/ ajutoare pentru agricultură

Statul român acordă anumite subvenţii pentru sprijinirea anumitor sectoare (în special din agricultură) pentru a fi profitabile/atractive. Informaţii detaliate privind nivelul acestor subvenţii şi termenele de acordare este regăsit în legile şi hotărârile din această secţiune.

Ajutoare economice

Statul român poate acorda ajutoare de stat sectoarelor economice considerate strategice sau aflate în dificultate în condiţiile reglementate de Legea 143/1999 privind ajutorul de stat. Acestea trebuie sa fie autorizate de Consiliul Concurenţei. Textul acestei legi se găseşte în cadrul acestei secţiuni.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) deschide luni (7 septembrie 2009) o noua sesiune pentru depunerea de proiecte pe masura 121 “Modernizarea exploatatiilor agricole”, cuprinsa in Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR)

mai multe detalii

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură

APIA derulează fondurile europene pentru implementarea măsurilor de sprijin finanţate din Fondul European pentru Garantare în Agricultură (FEGA). Subvenţiile se acordă sub formă de plăţi directe la hectar gestionate de Sistemul Integrat de Administrare şi Control (IACS) şi în cadrul măsurilor de piaţă pentru implementarea mecanismelor comerciale conform Politicii Agricole Comune (PAC).

mai multe detalii

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale

Utilizarea fondurilor ne priveşte pe noi toţi, pentru că prin intermediul lor România are şansa de a se dezvolta şi moderniza mai rapid.

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din Ministerul Finanţelor Publice, coordonatorul Fondurilor Structurale şi de Coeziune în România, a creat aceasta pagină pentru a veni în sprijinul tuturor celor interesaţi de dezvoltarea viitoare a spaţiului în care trăim.

Fonduri structurale

Ai o idee si vrei sa vezi daca poti obtine finantare si ce in conditii?... Daca raspunsul este DA, atunci esti in sectiunea potrivita, sectiunea "Ghidul de finantare". Citeste cu atentie aceste instructiuni. Sunt doar 3 pasi pe care trebuie sa ii parcurgi. Inainte de asta..esti inregistrat? Daca nu, te rog sa te inregistrezi, dureaza doar 1 minut.

www.fseromania.ro

Scaesti4

Din punct de vedere arheologic, Scăeştiul se află la confluenţa dintre trei mari şantiere argeologice, pe epoca neolitică (Argetoaia), pe epoca bronzului (cultura Coţofeni), şi pe epoca romană (Răcari), fiind o zonă bogată în inventarul ceramic.citeşte tot textul

poza