Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Legături utile

Învăţământ preuniversitar

Accesând această legătură puteţi găsi informaţii utile şi reglementări ale Ministerului Educaţiei,Cercetării şi Inovării privind învăţământul preuniversitar.

http://www.edu.ro/index.php/articles/c21

Sistemul Educaţional Informatizat (SEI)

Legătura către programul de informatizare iniţiat de Ministerului Educaţiei,Cercetării şi Inovării pentru susţinerea procesului de predare-învăţare în învăţământul preuniversitar cu ajutorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor.

http://portal.edu.ro/

Dezvoltarea Învăţământului Rural în România

În această secţiune puteţi regăsi informaţii despre programe, reglementări şi oportunităţi pentru dezvoltarea învăţământului rural (Ministerul Educaţiei,Cercetării şi Inovării).

http://rural.edu.ro/

Formarea personalului didactic

Aici puteţi găsi informaţii utile şi actuale privind formarea personalului didactic (Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

http://www.edu.ro/index.php/articles/c183/

Perfecţionarea personalului didactic

În această secţiune puteţi găsi informaţii relevante despre centrele de perfecţionare, graficul activităţilor de perfecţionare, programe de definitivare în învaţământ şi actele normative care reglementează această activitate, precum şi informaţii despre educaţia continuă (Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

http://www.edu.ro/index.php/articles/c183/

Statutul personalului didactic

În această secţiune veţi găsi legea care reglementează statutul personalului didactic.

http://www.edu.ro/index.php/articles/9231

Forumuri

Forumul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării este folosit de către profesori pentru informarea generală şi dezbaterea aspectelor specifice legate de procesul educaţional.

http://forum.portal.edu.ro/

Olimpiade şi concursuri şcolare naţionale

Calendarul olimpiadelor şi al concursurilor şcolare naţionale, regulamentele şi graficul de desfăşurare al acestora precum şi informaţii despre olimpiadele internaţionale sunt disponibile accesând pagina Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

http://www.edu.ro/index.php/articles/c521

Tabere şcolare

În această secţiune puteţi găsi informaţii generale privind taberele şcolare, precum şi perioada şi locul de desfăşurare al acestora.

http://www.antts.ro/index2.htm

Academia de Studii Economice

Prestigioasa facultate de studii superioare economine fondată prin Decret Regal la 6 arprile 1913, de către regele Carol I îşi deschide porţile în fiecare an la mii de candidaţi.

http://www.ase.ro
Pagini: 1|2|3|4| >

Salasu de Sus3

Comuna este situată în depresiunea Haţegului străjuită de masivul Retezat în partea de sud. Are un relief de şes şi colinar, fiind formată din 11 sate aşezate pe râurile ce izvorăsc din Retezat.citeşte tot textul

poza