Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Informaţii de contact: Dărmăneşti

 Primar           MATEI GHEBOIANU   PD-L
 Viceprimar   CONSTANTIN SIRBU PD-L
 Secretar        VIOREL RADUTA
 
Functionari pubilci :
Popescu Maria, Stoica Maria, Stoica Florentina, Dumitrache Mihaela-Adriana, Tatarjenschi Viorica, Radulescu Draghici, Sirbu Adela, Ciufu Gabriela-Nicoleta, Troaca Madalina –Georgeta, Sterie Valerica-Fluturas, Vlasceanu Mariana.
 
Personal contractual:
Margarit Raluca-Elena, Banu Florea, Grigore Maria, Voicu Vasile, Stan Viorel, Catanescu Florea.
Bibliotecar: Persunaru Meli-Elena
Director Camin Cultural: Popescu Iulian-Mihail
P.A.P.I. Vlasceanu Maria, Alexandru Raluca-Elena
Gospodaria de apa :
Gheorghe Dumitru, Gheboianu Constantin, Boulescu Frusina, Cretoi Florin, Ungureanu Constantin, Bobirnac Marian, Rizea Constantin.
 
Asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav:
Dinu Maria, Baleanu Dumitru, Leca Mariana, Lungu Luminita, Nitu Elena Mihaela, Posirca Melania, Radu Elena Ioana, Stan Elena, Tache Mariana, Panait Mariana, Vilcu Floarea, Manu Elena, Enache Ion.
 
Consiliul Local   13 membri , mandatul 2008-2012
Alexe Gherghina PD-L, Baleanu Gheorghe PD-L, Boulescu Ion Gheorghe PSD, Catanescu Vasile PNL, Dinca David PSD, Marinescu Anton PD-L, Penciu Sanda PD-L, Raduta Alexandru PD-L, Sirbu Constantin PD-L, Stanescu Dumitru PSD, Sterie Ion PSD, Vasilache Marin PSD, Zanescu Virgil PD-L.
  
                                                                  

Atributiile principale ale Consiliului Local :
-atributii privind organizarea si functionarea aparatului de specialitate al primarului, ale institutiilor si seviciilor publice de interes local;
-atributii privind dezvoltarea economico-sociala si de mediu a comunei;
-atributii privind administrarea domeniului public si privat al comunei;
-atributii privind gestionarea serviciilor furnizate catre cetateni;
-atributii privind cooperarea interinstitutionala pe plan intern si extern
 
Atributiile principale ale primarului:
-atributii exercitate in calitate de reprezentant al statului, in conditiile legii;
-atributii referitoare la relatia cu consililul local;
-atributii referitoare la bugetul local;
-atributii privind serviciile publice asigurate cetatenilor;
-alte atributii stabilite de lege;

 

 HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL DARMANESTI IN ANUL 2010
 

 

 


 

Contact

Telefon Primarie: 0245/661306
Fax Primarie:       0245/661306
Adresa e-mail Primarie : primaria.darmanesti @yahoo.com

Mobil Primar: 0752167900
Mobil Viceprimar:0752167910
Mobil Secretar : 0752167902
Mobil resposabil SVSU: 0744626009
Tel. Politie:0245/661360
Tel. Scoala: 0245/661329

Program

Luni – vineri; 8:00 - 16:30

Iara21

Comuna Iara este situată în sud-vestul judeţului Cluj, la limita dintre Depresiunea Transilvaniei şi Munţii Apuseni. Depresiunea de contact Iara, situată în partea centrală şi nordică a comunei, este sculptată în sedimente dominant paleogene ale „golfului Iara-Băişoara” şi este conturată în amonte de defileul Surduc. Masivul Muntele Mare este prezent prin extremitatea estică a sa în zona Ocoliş, iar Munţii Trascău sunt prezenţi prin prelungirile din partea estică, sud-estică şi sudică a comunei.citeşte tot textul

poza