Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

Articole

PAPI din Bolintin Vale continuă parteneriatul cu AJOFM Giurgiu

10.05.2011Sediul PAPI din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost luat cu asalt, la jumătatea lunii aprilie, de aproape două sute de persoane care au venit la Bursa locurilor de muncă în căutarea unei slujbe. Centrul PAPI din Bolintin Vale a început anul trecut un parteneriat cu AJOFM Giurgiu pentru organizarea acestui tip de evenimente în primul rând datorită aşezării centrale a acestui spaţiu şi în al doilea rând, deoarece organizatorii au... mai multe detalii...

Bursa locurilor de muncă la PAPI din Bolintin Vale

02.05.2011

Sediul PAPI din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost luat cu asalt, la jumătatea lunii aprilie, de aproape două sute de persoane care au venit la bursa locurilor de muncă în căutarea unei slujbe. Centrul PAPI din Bolintin Vale a început anul trecut un parteneriat cu AJOFM Giurgiu pentru organizarea acestui tip de evenimente în primul rând datorită aşezării centrale a acestui spaţiu şi în al doilea rând, deoarece organizatorii... mai multe detalii...

Iara, Roata de Jos şi Bolintin Vale s-au aliat pentru a-i convinge pe localnici să nu se mai teamă de calculator

22.09.2010

Comunele Iara (Cluj), Roata de Jos şi Bolintin Vale (Giurgiu) au creat un parteneriat cu care au câştigat un proiect prin programul "Economia bazată pe Cunoaştere", pe care îl vor implementa, împreună, pentru a-i învăţa pe oamenii din comunitate să folosească calculatorul şi internetul, iar la finalul cursurilor, aceştia vor obţine diplome de... mai multe detalii...

Absolvenții din Bolintin Vale au avut o bursă a locurilor de muncă la ei acasă

05.08.2010

Sediul PAPI din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost vineri, 24 septembrie, gazda bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din judeţ. Centrul a fost ales de cei de la AJOFM în principal datorită poziţionării foarte bune în cadrul oraşului, dar şi pentru că este dotat cu o infrastructură informatică care a permis organizarea unui asemenea eveniment.mai multe detalii...

Abecedarul marketing-ului online se învaţă la PAPI Bolintin Vale

05.06.2010

Una dintre cele mai productive colaborări între Punctul de Acces Public la Informaţie (PAPI) şi comunitatea locală de afaceri a prins rădăcini la Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Aici, angajaţii PAPI i-au învăţat pe întreprinzători abecedarul marketingului online.

mai multe detalii...

Comunităţile Roata de Jos, Bolintin Vale şi Vărăşti, incluse pe harta finanţărilor naţionale de mediu

15.12.2009Aproape jumătate din propunerile autorităţilor administratiei publice locale şi de agenţii economici din judeţul Giurgiu, vizând refacerea mediului, au fost incluse în Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului, arată un raport dat publicităţii de Agenţia pentru Protecţia Mediului Giurgiu. mai multe detalii...

Profesorii din Bolintin Vale învaţă ce sunt wiki-ul şi blogul

07.07.2009

Deşi pentru cei mai mulţi e deja vacanţă, pentru 15 profesori din Bolintin Vale la începutul lunii iulie începe o altfel de “şcoală”. Ei vor participa la Cursul „Progresul carierei didactice în societatea cunoaşterii adaptat la regiunea Sud Muntenia”. Cursul este organizat de Casa Corpului Didactic din judeţul Giurgiu, iar orele propriu-zise se vor desfăşura la Grupul... mai multe detalii...

SqlException : Failed to initialize the Common Language Runtime (CLR) v2.0.50727 due to memory pressure. Please restart SQL server in Address Windowing Extensions (AWE) mode to use CLR integration features.