Loading date and time...

Premii şi distincţii

 

EPSA 2011

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” a primit o nouă certificare de bună practică în cadrul ediției 2011 a premiilor „European Public Sector Awards” (EPSA) din cadrul Institutului European de Administrație Publică.

Certificarea proiectului EBC ca „Best Practice” a venit în urma a trei etape de evaluare derulate până în prezent de un juriu experimentat desemnat de EPSA, rezultând o listă scurtă de 58 de nominalizați dintr-un total de 274 de proiecte din 33 de țări participante la ediția din acest an. Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, a concurat la premiile EPSA 2011 la categoria „Smart Public Service in a Cold Economic Climate” – Servicii publice inteligente într-un context economic dificil. Dinstincția de bună practică oferită în acest an recompensează și certifică rezultatele remarcabile pe care le-a avut proiectul EBC până în prezent.

 

COMPUTERWORLD Honors Program

Unitatea de Management a Proiectului, din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, a fost desemnată ca Laureat în cadrul ComputerWorld Honors Program 2011.

Proiectul „Economia bazată pe Cunoaștere” se alătură altor 254 de proiecte nominalizate din 23 de țări, dintr-un total de peste 1000 de aplicanți din întreaga lume.

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Washington D.C., SUA.

 

ASOCIATIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI

Premiul I în cadrul Competiţiei Naţionale a celor mai bune practici din Administraţia Publică, la categoria "Îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performanţei", organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în 2010.

Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică în administraţia publică din România datorită rezultatelor remarcabile obţinute, a eficienţei demonstrate şi a practicilor inovative diseminate.

 

THE HIGHEST HONOR IN PROJECT MANAGEMENT

Finalist în cadrul competiției International Project Excellence Award 2010, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", organizată de Asociația Internațională de Project Management.

Rigurozitatea implementării şi succesul înregistrat de Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri şi Portalul eComunitate, ce fac parte din proiectul "Economia Bazată pe Cunoaştere", au impresionat juriul IPMA (Asociaţia Internaţională de Project Management), care le recomandă drept una dintre cele mai importante realizări în domeniul managementului de proiect.

 

e-Inclusion 2008

Medalie în cadrul Competiției e-Inclusion organizată de Comisia Europeană, la secţiunea "Geographic Inclusion", Viena, 2008. Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere este considerat un exemplu de bună practică pentru utilizarea eficientă a IT&C şi a tehnologiei digitale pentru combaterea dezavantajelor sociale şi a excluziunii digitale.

 

Premiile IT&C ale Romaniei 2006

Economia Bazată pe Cunoaştere a fost considerat "Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional" în cadrul Premiilor IT&C ale României – Bucurerști, 2006, pentru contribuţia la amplul proces de extindere a accesului la tehnologii informaţionale şi comunicaţii moderne pentru comunităţile rurale - Bucureşti, 2006.

05.08.2010

Școala Generală din Călan s-a îmbogățit cu peste 5.000 de cărți

  • Tematică: Educaţie
  • Școala Generală din orașul Călan, județul Hunedoara, a primit peste 5.000 de cărți care au fost colectate în urma campaniei „O carte deschide o lume nouă”, campanie ce a fost derulată în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2010 de către C.N. Poşta Română S.A. Din totalul de 52.000 de cărţi colectate, pe parcursul a două luni de zile, prin cele 350 de oficii poştale urbane, 45.000 au profil literar, restul reprezentând discipline tehnice şi manuale şcolare.

    Campania a lansat o invitaţie atât salariaţilor, cât şi clienţilor companiei, de a participa la o donaţie de carte pentru îmbogăţirea fondului de carte al şcolilor din mediul rural.

Adaugă comentariul tău

Cartile

Dată: 05.12.2010 Autor: ElenaC
Ma bucura faptul ca Posta Romana a avut aceasta campanie importanta pentru aceasta scoala.Felicitari tuturor care au luat parte la acest proiect

Avem nevoie de carti

Dată: 05.12.2010 Autor: ElenaC
Mai demult era o melode interesanta de la parazitii cu titlul : citeste o carte.Avem nevoie de carti in scoli si licee,deoarece la televizor avem din ce in ce mai multe exemplu proaste care ne fac sa ne gandim cat de importante sunt cartile in scoala si profesorii care reusesc sa-si aduca elevii spre minunata lume a literaturii.

Dezvoltare

Dată: 04.12.2010 Autor: dragosmone
Se stie ca dezvoltarea intelectuala a tinerilor se poate face doar prin educatie. Educatia este sustinuta prin cunostinte acumulate in scoala. In acelasti timp e foarte importanta educatia acumulata prin lectura, activitate care nu este posibila fara carti. E o initiativa buna.

cărţi

Dată: 03.12.2010 Autor: olina
Felicitări C:N: Poşta Română prin campania "O carte deschide o lume", care au donat Şc. generale 5000 de cărţi. Cinste lor.

felicitari postei romane

Dată: 02.12.2010 Autor: shadi.sophia
Poate se hotaraste posta romana sa faca asemenea activitati si in moldova, noi ii asteptam cu drag initiativele si aici in targu frumos

un cuvant....o parere

Dată: 02.12.2010 Autor: shadi.sophia
Oricum copii trebuie sa inteleaga ca o carte citita inseamna un cuvant in plus in orice discutie ar purta si formarea parerilor de caltate e greu de dobandit in zilele noastre

stimulente

Dată: 02.12.2010 Autor: shadi.sophia
Am vazut interesul crescut al tinerilor pentru lectura din ultimul timp, copii trebuiesc si stimulati, iar profesorii, in special, sunt cei care au si mijloacele si motivatia necesara s-o faca

Idee buna sau rea ?

Dată: 01.12.2010 Autor: cristinelM
S-a gandit cineva daca sa incercam sa contactam din nou pe cei de la posta,ziar ele si canalele de stiri din trustul intact sa incercam sa facem un site unde oamenii sa doneze carti la o anumita adresa,sa trimita carti digitale pentru a ajuta cat mai multe scoli si licee din zonele sarace ale Romaniei sa le dam o bucurie si elevilor din acele zone.

carti

Dată: 30.11.2010 Autor: monicom
Carti sunt, acuma doar sa fie deschise

foarte bine!!!!

Dată: 29.11.2010 Autor: marin
este o initiativa exemplara, m-as bucura daca, interesul pentru lectura al elevilor ar fi pe masura faptei.

Felicitări!

Dată: 29.11.2010 Autor: xxx
Ar trebui, intr-adevar ca sa le si citeasca elevii. Degeaba sunt în biblioteci, daca acestea nu au cititori

Sa ajutam educatia

Dată: 29.11.2010 Autor: cristinelM
Buna initiativa Postei Romane,dar nu prea au reusit sa se faca publicitate buna asupra acestei initiative.Am putea sa facem pe internet un astfel de portal si unde sa se adune carti oferite de toti romanii pentru scoli.Sunt foarte multe scoli in care bate vantul prin biblioteca. Trebuie sa facem si noi ceva pentru educatie,sa ajutam sa evoluam ca societate sa nu mai asteptam sa vina din partea celor de la putere.Daca fiecar dintre noi putem sa ajutam cu ceva,nu ma refer doar la carti,de ce sa nu ajutam? Vor fi multi elevi din scoala aceasta care nu vor citi nimic,dar sa fim multumiti ca macar minim 4-5 elevi vor fi bucurosi ca au ce sa citeasca.

lectura

Dată: 29.11.2010 Autor: monicom
Lectura te formeaza ca om, inaintea calculatorului. O initiativa exemplara. Spor la citit elevilor!

donatie

Dată: 28.11.2010 Autor: calugarita
In primul rand cei care au donat carti merita felicitari, sunt sigura ca unii prefera sa le tina in biblioteca pentru a se da oameni cultivati decat sa le doneze celor care chiar vor sa invete! I

Cultura

Dată: 25.11.2010 Autor: cucui_laura1989
Parerea mea este ca atata timp cat copiii sunt indrumati spre lectura, ei o vor imbratisa cu drag. Eu vreau sa devin profesoara, am asistat la ore la un liceu si am fost uimita de faptul ca existau elevi care se chinuiau sa citeasca un paragraf din manual. Cand eram in clasele 1-4 in fiecare saptamana aveam de citit cate ceva si prezentam la scoala un rezumat. Consider ca de mic, elevul trebuie indrumat spre lectura, atunci e perioada in care vede frumusetea lecturi, pe parcursul scolii o sa citeasca de "nevoie" si nu din placere.

E bine ca scoala a fost imbogatita cu 5000 de carti.Au elevii ce sa citeasca si sa invete mai bine!

Dată: 24.11.2010 Autor: allexinnoalexys
E bine ca scoala a fost imbogatita cu 5000 de carti.Au elevii ce sa citeasca si sa invete mai bine!Bravo Postei Romane pentru initiativa!

Sa investim in educatie

Dată: 24.11.2010 Autor: lumi_ni_ta
Aceasta campanie a adus multa bucurie copiilor,prin cartile primite. Consider ca astfel de initiative trebuie luate mai des ,mai ales acolo ,in localitatile unde nevoia sociala (de carte),depaseste posibilitatea autoritatilor.

Felicitari

Dată: 24.11.2010 Autor: vasdan
Astfel de actiuni trebuiesc incurajate si imbratisate si de alte companii.

Cultura

Dată: 04.11.2010 Autor: marin.ion
Copiii au acum carti ar trebui doar ca sa le citeasca... vor face ei oare acest lucru stimati domni profesori?

Carastelec5

Cu o suprafață de 39,07 km pătrați, comuna Carastelec se află în zona colinară a platformei Sălăjene, respectiv în Colinele Toglaciului, la limita nord-vestică a județului Sălaj. Se învecinează cu comunele: Camăr, Ip, Bobota, Măieriște. Comuna se compune din două sate: Carastelec și Dumuslău. Centru de comună este localitatea Carastelec. Gospodăriile aparte, îngrijite, specifice satelor cu populație maghiară, alături de tradițiile și obiceiurile etniei maghiare, bine păstrate, fac din Carastelec un areal atractiv din punct de vedere turistic.În fiecare an, pe data de 15 septembrie,citeşte tot textul

poza